Uvdal Vintercamping
Uvdal Vintercamping
Uvdal Vintercamping

Velkommen
Om campingplassen
Beliggenhet
Siste nytt 2013/2014
Siste nytt 2012/2013
- Siste nytt 2012/2013
Siste nytt 2012/2013
Siste nytt 2011/2012
- Siste nytt 2011/2012
Siste nytt 2011/2012
Siste nytt 2010/2011
- Siste nytt 2010/2011
Siste nytt 2010/2011
Siste nytt 2009/2010
- Siste nytt 2009/2010
Siste nytt 2009/2010
Bildegalleri
Pris
Vær og snøforhold
Linker
Kontakt oss

Sesongslutt
Da er campingsesongen over for denne gang. Takk for en flott sesong med mange aktive beboere. Gøy å se dere koser dere på camping og at dere bruker Uvdals mange muligheter for å ha de hyggelig. Vi gleder oss til dere er tilbake til neste sesong.

Påskeferien
At vi skal oppleve både vinterferie og påskeferie med så flotte forhold er som en uvirkelig drøm. Samtlige av campingens gjester har vært oppover og det er gøy å se hvordan plassen har utviklet seg til å bli en så livlig plass med barn og voksne i alle aldre. Mange aktiviteter som arrangeres av alpinsentret og fortsatt helt utrolige forhold både for langrenn og slalom.

Vinterferien
Knallvær i vinterferien, masse snø og mildt vær. Her er ingen grunn til å ikke kunne nyte fjellet på sitt beste.

Desember
Det er jul i fjellet og hvitt og snørikt. Det er flere som tilbringer juleferien på campingplassen og det er mange barn her som er ute å leker sammen. Det er spesilet gledelig at det også var noen som hygget seg her på selveste julaften.
Følg  med på oppdatert program over hva som skjer i alpinsenteret på www.uvdalalpin.no


November
Snøen har kommet til Uvdal, og det er mulig å gå langrennstur på fjellet, og å lage snømann og ha snølek på campingplassen. Lørdag 10 november starter alpinsesongen opp. Det er kjørt på med snø fra snøkanonene de siste ukene i tillegg til det hvite som har kommet naturlig de siste dagene. Dette er en bra start på sesongen:)
Følg oss på Facebook:

Høstferien
Høstferien er vel overstått. Det har vært aktivt på campingen med bygging og klargjøring til sesongen. Masse barn og voksne har kost seg og blitt kjent. Været har vært fantastisk og det har vært gode muligheter for fine turer.
Snøen uteble denne ferien, men vi håper den snart er på plass.
Vi anbefaler alle som har Facebook å gå inn å like Uvdal vintercamping sine sider. I tillegg er det lurt å melde seg inn i gruppa på Facebook som heter Uvdal Alpinsenter. Den er åpen for alle og der legges ut masse nyttig informasjon om hva som skjer i anlegget.
 
Det er fortsatt ikke for sent å kontakte oss, dersom du ikke vet hvor du skal plassere vognen din for vinteren:)


Velkommen til sesongåpning høsten 2012
Sesongen hos Uvdal vintercamping åpner neste helg, høstferien i uke 40. Det er gledelig at det har kommet til 6 nye vogner på plassen. Vi har nå flere småbarnsfamilier og også flere som er ferdige med den tid, som camper hos oss. Så dette er en campingplass som passer alle som er glade i det vinternorge kan tilby.
Vet du fortsatt ikke hvor du skal tilbringe vinterens helger og ferier???
Det er flere plasser ledig hos oss - Du finner informasjon om oss under "Kontakt oss".


Print denne siden Tips en venn  


Uvdal vintercamping Kontakt oss   Sitemap   Søk i våre nettsider

Uvdal Vintercamping
Uvdal Vintercamping

Webdesign & CMS av Imbera AS